Dispositivos e acessórios
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1439 kJ /
344 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ranch Dressing
2h 15min
Cranberry Vinaigrette
5min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Lemon Caper Asparagus
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Limeade
10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Strawberry Shortcakes
45min