
Versões compatíveis
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese crumbled
- ¾ cup hazelnuts toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 313 kcal / 1310 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Lemon Caper Asparagus
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Beet Salad
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Creamy Broccoli Salad
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min