Dispositivos e acessórios
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
Preparação 45min
Total 3h 20min
10 slices
Ingredientes
Cake
-
pecan nut halves plus extra for decorating80 g
-
soft dark brown sugar190 g
-
dairy-free spread100 g
-
tinned coconut milk150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
red apple (approx 100 g), cored, quartered1
-
self-raising flour250 g
-
vegetable oil plus extra for greasing120 g
-
ground linseeds mixed with 5 Tbsp water2 Tbsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Cashew Cream Frosting
-
cashew nuts240 g
-
sugar10 g
-
coconut oil50 g
-
tinned coconut milk100 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
10 g
Energia
2680 kJ /
644 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Brownies
2h 40min
Aquafaba Meringues
2h 15min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Seitan Pie
2h 10min
Vegan Coconut Cake
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Mayonnaise
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min