Dispositivos e acessórios
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1437 mg
Proteína
36.8 g
Energia
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Gordura
34.7 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
94.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Spinach Fatayers
2h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Chickpea Pancakes
20min
Potato and Vegetable Purée
40min