Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g water
- 10 g cornflour
-
½
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp meat stock paste, homemade - 1 tsp English mustard or other strong mustard (e.g. Dijon)
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut in strips (opcional)
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1871 kJ / 449 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 31 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spaghetti Carbonara
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Bourguignon
1h 30min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Beef Goulash
2h 45min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Mashed Potatoes
45min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min