Dispositivos e acessórios
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
sesame oil1 oz
-
leeks trimmed, in pieces2 oz
-
burdock root peeled, in pieces1 oz
-
ginger (opcional) peeled, in pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable stock low sodium60 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced5 oz
-
rice vinegar3 oz
-
kale center rib removed, thinly sliced1 oz
-
baby bok choy sliced (¼ in.)4 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
green onions thinly sliced3
-
sesame seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
444 kJ /
106 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Start Detox
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tofu Stew
30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Longevity Noodles
40min
Borscht
25min
Tomato Bread Pudding
30min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min