Dispositivos e acessórios
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
sesame oil1 oz
-
leeks trimmed, in pieces2 oz
-
burdock root peeled, in pieces1 oz
-
ginger (opcional) peeled, in pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable stock low sodium60 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced5 oz
-
rice vinegar3 oz
-
kale center rib removed, thinly sliced1 oz
-
baby bok choy sliced (¼ in.)4 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
green onions thinly sliced3
-
sesame seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
444 kJ /
106 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Start Detox
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Mushroom Soup
25min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Carrot Ginger Soup
20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Eggplant Sauté
30min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min