Dispositivos e acessórios
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1577 kJ /
377 kcal
Gordura
13 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Fail Thanksgiving
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pumpkin Chili
50min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Pumpkin Pie
5h
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Turkey Chili
45min
Vegetarian Chili
50min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Beet Salad
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cornbread
40min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min