Dispositivos e acessórios
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Herb Butter
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush steaks1 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1148 mg
Proteína
49 g
Energia
3489 kJ /
834 kcal
Gordura
61 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
33 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Scampi
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Chicken Tacos
1h 10min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Shrimp in Garlic Sauce
25min