Chunky mixed vegetable soup
TM6

Chunky mixed vegetable soup

4.3 (69 avaliações )

Ingredientes

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta of choice

Nutrição
por 1 portion
Energia
800.8 kJ / 190.7 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gordura
7 g
Gordura saturada
1.1 g
Fibra
4.2 g
Sódio
801.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas