Dispositivos e acessórios
Red lentil cauliflower dahl
Preparação 20min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red lentils rinsed and drained250 g
-
coconut milk400 g
-
filtered water300 g
-
salt (optional - see Tips)½ tsp
-
cauliflower broken into bite-size florets300 g
-
fresh coriander leaves, for garnish (optional)
-
fresh long red chilli cut into slices, for garnish (optional)
-
cooked rice or flat bread, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.4 g
Energia
1420.3 kJ /
338.2 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
6.3 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Potato and green pea curry
50min
Vegetarian chilli
35min
Silverbeet dahl
8h 40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Lentil curry (dahl)
30min
Hearty lentil chilli
50min
Summer dahl
35min
Lentil bolognese
30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Tomato and lentil dahl
35min
Pulse and pumpkin curry
30min