Dispositivos e acessórios
Prawn and saffron risotto
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
647.1 mg
Proteína
20.5 g
Energia
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
81.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Burgundy
1h 45min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Spiced red wine pears
45min
Chicken cacciatore
50min
Chilli con carne
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Asparagus risotto
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min