Versões compatíveis
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Proteína
- 32.1 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Gordura
- 24.2 g
- Gordura saturada
- 6.8 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sódio
- 799.4 mg
Receitas alternativas
Beef tacos
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Beef fajitas
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1u. 5min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Beef brisket chilli con carne
7 Std.