Dispositivos e acessórios
Caramelised onion jam gravy
Preparação 15min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
Caramelised onion jam
-
olive oil2 tbsp
-
brown onion (approx. 8), cut into quarters1200 g
-
brown sugar100 g
-
dry white wine200 g
-
verjuice80 g
-
kecap manis (sweet soy sauce)4 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
sea salt1 tsp
Gravy
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water350 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
red wine50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1015.4 mg
Proteína
4.8 g
Energia
931 kJ /
222 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Retro prawn cocktail
20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Mint sauce
5min
Coleslaw
10min
Tomato relish
2h 10min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Spiced tomato chutney
30min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Quick beetroot relish
40min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min
Red onion relish
50min