Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Hidratos de carbono
- 8.2 g
- Gordura
- 36.5 g
- Gordura saturada
- 16.3 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 984 mg
Receitas alternativas
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Shepherd's pie
55min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef stew with gnocchi
3u. 15min
Irish lamb stew
6u. 20min
Stir-fry beef bowl
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken chasseur
1h 50 min.
Beef and mushroom stroganoff
40min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min