Beef and mushroom stroganoff

Beef and mushroom stroganoff

4.6 671 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • Savoy cabbage leaves finely shredded
    300 - 500 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)
    200 g
  • oil
    30 g
  • beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)
    350 g
  • button mushrooms cut into quarters
    350 g
  • tomato paste
    50 g
  • white wine
    100 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground paprika
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground cayenne pepper to taste
    1 pinch
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sour cream
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 353.2 kcal / 1483.4 kJ
Proteína 25.1 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 7.8 g
Fibra 6.8 g
Gordura saturada 9.4 g
Sódio 463.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...