Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
934.6 mg
Proteína
45.5 g
Energia
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef fajitas
30min
Bolognese sauce
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Taco seasoning
5min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Kid-friendly butter chicken
35min
Beef tacos
25min
Mac & cheese cups
1h 15min
American-style pancakes
45min