Dispositivos e acessórios
Gluten-free Pain au Chocolat
Preparação 1h
Total 6h 15min
12 pieces
Ingredientes
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
milk chocolate, small pieces or calletsdark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
164 mg
Proteína
3 g
Energia
1377 kJ /
330 kcal
Gordura
22 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Gluten, No Problem!
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Pistachio Brownies
45 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 h 15 min
Coffee Semifreddo
6 h 30 min
Apple Punch
30 min
Gluten Free Bread
1 h 40 min
Gluten-free Breakfast Quiche
2 h 30 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 h 45 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 h 40 min
Gluten free lamingtons
1 h 30 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 h
Gluten-free Artisan Bread
2 h 30 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 h