Dispositivos e acessórios
Teriyaki Salmon Burgers
Preparação 30min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Teriyaki Sauce
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce50 g
-
rice vinegar30 g
-
dark brown sugar50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Salmon Burgers
-
garlic cloves2
-
spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)6
-
light brown sugar15 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)4
-
fresh coriander leaves10 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
bread rolls halved6
-
red onion thinly sliced1
-
green lettuce leaves6
-
avocado thinly sliced1
-
mayonnaise for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073 mg
Proteína
24 g
Energia
2236 kJ /
535 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Indochine Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Fish Tacos
45 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Teriyaki Marinade
15 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min