
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 96.7 kcal / 405.9 kJ
- Proteína
- 1 g
- Gordura
- 4.5 g
- Hidratos de carbono
- 11.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 154.3 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Sous vide scrambled eggs
35min
Silky sweet potato mash
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Mashed potatoes for two
30min
Hollandaise sauce (TM6)
15min