Dispositivos e acessórios
Glazed carrots with honey
Preparação 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
154.3 mg
Proteína
1 g
Energia
405.9 kJ /
96.7 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Peeled Garlic
5min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Homemade tallow or lard
25h 15min
Coarsely Chopped Chocolate
5min
Guinness beef pies
2h 15min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Honey Glazed Carrots
30min