![Glazed carrots with honey Glazed carrots with honey](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E86BC45-2F1C-461F-9E41-4C8840E874E3/Derivates/eec56989-6423-4575-b152-0a5b1ee375f6.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 11.3 g
- Gordura
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 154.3 mg
Receitas alternativas
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Vegetable and herb seasoning
4h
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Brandy custard (TM6)
15 min
Mushroom sauce
20p