
Dispositivos e acessórios
Cabbage rolls
Preparação 35min
Total 1h 50min
10 pieces
Ingredientes
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Nutrição por 1 piece
Energia
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Proteína
16.3 g
Gordura
10.4 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
4.9 g
Sódio
712.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia