Dispositivos e acessórios
Cabbage rolls
Preparação 35min
Total 1h 50min
10 pieces
Ingredientes
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
712.2 mg
Proteína
16.3 g
Energia
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50min
Lamb and barley soup
50min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Hunters' stew
1h
Chicken banh mi
4h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Texas-style lovely legs
4h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Ukrainian borscht
35min
Polish crêpes
3h 35min
Espresso "baked" beans
35min