Dispositivos e acessórios
Cabbage rolls
Preparação 35min
Total 1h 50min
10 pieces
Ingredientes
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
712.2 mg
Proteína
16.3 g
Energia
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Hunters' stew
1h
Stuffed tomatoes
50min
Wasabi devilled eggs
25min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Asparagus and pea omelette
20min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Beef spezzatino
1h 45min