Dispositivos e acessórios
Oysters Mignonette
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
381.2 mg
Proteína
11 g
Energia
329 kJ /
78 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oysters Kilpatrick
15min
Chimichurri
5min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Chicken and port pâté
1h 30min
Citrus margarita
10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Guacamole with mango
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Bloody Mary
10min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Frozen margarita
10min