Dispositivos e acessórios
Oysters Mignonette
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
381.2 mg
Proteína
11 g
Energia
329 kJ /
78 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oysters with lime granita
5min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Nam Jim
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Scallops with pea purée
25min
Grilled scallops with chilli jam
25min