Dispositivos e acessórios
Pasta Amatriciana
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2589.5 mg
Proteína
20.5 g
Energia
2322 kJ /
555 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Garlic Prawns
30min
Bibimbap Burrito
45min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Pasta al Arrabiata
30min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Prawn Tacos
30min
Puttanesca Penne
50min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Prawn and Chorizo Paella
45min