Versões compatíveis
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2235 kJ / 534 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 1288 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Étouffée
45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salt Cod Gratin
50min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min