Dispositivos e acessórios
Feta, spinach and potato frittata
Preparação 20min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
247.7 mg
Proteína
19.6 g
Energia
1193.1 kJ /
284.1 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
8.4 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetarian sausage rolls
40min
Mexican stack
45min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Chicken and pesto risoni
35min
Tuna mornay
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min