Dispositivos e acessórios
Butternut and bacon macaroni cheese
Preparação 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)500 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)150 g
-
oil for drizzling
-
salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
macaroni pasta300 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter50 g
-
milk500 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
paprika plus extra for sprinkling½ tsp
-
dried thyme1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1798.7 mg
Proteína
25.8 g
Energia
2462.8 kJ /
586.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
52.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly pasta
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Tuna mornay
45 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min