Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce, to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots, drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1383 kJ / 329.3 kcal
- Proteína
- 27.5 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 21.2 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 1848.9 mg
Receitas alternativas
Quick massaman beef curry
40 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35min
Lamb saag
1h 30min
Lamb korma
4 Std.
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai green curry paste
10min
Coconut lamb curry
2h
Thai red chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Coconut fish curry
1h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min