
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 329.3 kcal / 1383 kJ
- Proteína
- 27.5 g
- Gordura
- 21.2 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Fibra
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Sódio
- 1848.9 mg
Receitas alternativas
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Thai red pork curry
35min
Curry laksa
45min
Thai chilli chicken and basil
30min
Lamb saag
1h 30min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Quick massaman beef curry
40min
Thai red chicken curry
30min