Dispositivos e acessórios
Sour cream and chicken enchiladas
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
water700 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)3
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
red onion¼
-
tomato½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
pitted black olives sliced70 g
-
sour cream250 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
tortillas10
-
canned chopped tomatoes400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
801.1 mg
Proteína
43 g
Energia
2319 kJ /
552 kcal
Gordura
33.6 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Mexican stack
45min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sticky sesame chicken
40min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min