Tex-Mex chicken soup

Tex-Mex chicken soup

4.6 116 avaliações
Preparação 5min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 2-3 cm)
    500 g
  • taco seasoning (see Tips)
    1 ½ - 2 tbsp
  • onion cut into halves
    80 g
  • garlic clove
    1
  • jalapeño chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • green capsicum cut into pieces (approx. 1 cm)
    150 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    650 g
  • grated cheddar cheese to serve
    100 g
  • avocado flesh only, sliced, to serve
    1
  • sour cream to serve
    80 g
  • fresh coriander leaves to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 490.4 kcal / 2059.7 kJ
Proteína 30.3 g
Gordura 34.6 g
Hidratos de carbono 11.2 g
Fibra 7.6 g
Gordura saturada 13.6 g
Sódio 1802.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...