
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese to serve
- 1 avocado flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream to serve
- fresh coriander leaves to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 490.4 kcal / 2059.7 kJ
- Proteína
- 30.3 g
- Gordura
- 34.6 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Fibra
- 7.6 g
- Gordura saturada
- 13.6 g
- Sódio
- 1802.1 mg
Receitas alternativas
Chilli beef with lemon feta
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Turkey taco salad bowl
15min
Curried chicken salad wraps
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef ragu
1h 25min