Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese, to serve
- 1 avocado, flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2059.7 kJ / 490.4 kcal
- Proteína
- 30.3 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Gordura
- 34.6 g
- Gordura saturada
- 13.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sódio
- 1802.1 mg
Receitas alternativas
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Tandoori chicken wraps
50 Min