![Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6) Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0dc7d25a-f2ad-45fe-a97b-341893274647/Derivates/0c804241-46ca-4ea5-b709-57684321852b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Hidratos de carbono
- 20.8 g
- Gordura
- 51.1 g
- Gordura saturada
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 637.4 mg
Receitas alternativas
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Retro prawn cocktail
20 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Beef tacos
25 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Chunky bolognese
50min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min