![Steamed white fish with tomato and Indian spices Steamed white fish with tomato and Indian spices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AD78D669-2A1F-434F-9C28-B1770B8A458D/Derivates/E6CD5A75-5943-40B3-BFBC-9AFFEA5F4722.jpg)
Versões compatíveis
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 12.9 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 1355 mg
Receitas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Salmon kabsa
40 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Goan prawn curry
25 Min
Balti coconut fish curry
50 Min