Dispositivos e acessórios
Gula Melaka Kaya
Preparação 5min
Total 35min
1 jar
Ingredientes
-
gula Melaka cut in small cubes200 g
-
water50 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
coconut cream320 g
-
eggs approx. 55 g to 60 g each, chilled (see tips)2
-
egg yolks chilled (see tips)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
17923.4 mg
Proteína
3413.5 g
Energia
1122253 kJ /
268224.9 kcal
Gordura
18873.9 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
18857.2 g
Hidratos de carbono
7116.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Onsen Eggs
50 dk
Cereal Prawns
30 dk
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1sa 10 dk
Ayam Pongteh
30 dk
Pandan Sponge Cake
1sa
KL Hokkien Noodles
35 dk
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 dk
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Black sticky rice pudding
9sa 40 dk
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1sa
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3sa 30 dk
Ayam Masak Kicap
40 dk