Dispositivos e acessórios
Gula Melaka Kaya
Preparação 5min
Total 35min
1 jar
Ingredientes
-
gula Melaka cut in small cubes200 g
-
water50 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
coconut cream320 g
-
eggs approx. 55 g to 60 g each, chilled (see tips)2
-
egg yolks chilled (see tips)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
17923.4 mg
Proteína
3413.5 g
Energia
1122253 kJ /
268224.9 kcal
Gordura
18873.9 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
18857.2 g
Hidratos de carbono
7116.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Cereal Prawns
30min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Ayam Pongteh
30min
Pandan Sponge Cake
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Black sticky rice pudding
9u. 40min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1u.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Ayam Masak Kicap
40min