Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)

5.0 1 avaliação
Preparação 5min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • water
    1200 g
  • pandan leaves cut in 3 cm length
    3
  • yam (taro roots) peeled and cut in cubes (1 cm)
    200 g
  • sweet potatoes orange or yellow, peeled and cut in cubes (1 cm)
    200 g
  • purple sweet potatoes peeled and cut in cubes (2 cm)
    200 g
  • sugar adjust to taste
    100 g
  • fresh coconut milk room temperature
    300 g
  • salt
    1 tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 445.5 mg
Proteína 2.8 g
Energia 1076.3 kJ / 257.3 kcal
Gordura 7.1 g
Fibra 3.4 g
Gordura saturada 7 g
Hidratos de carbono 41.4 g

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