Versões compatíveis
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 3.4 g
- Gordura
- 10.1 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 472.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Wonton soup
1 Std.
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min