Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 28.9 g
- Gordura
- 34.1 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 325.5 mg
Receitas alternativas
Wonton soup
1h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Asian dipping sauce
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn wontons
2h
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min