Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2857 kJ / 680 kcal
- Proteína
- 81 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 34 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 1230.5 mg
Receitas alternativas
Fish with ginger lime sauce
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hearty seafood chowder
1h
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Apple and cranberry farro salad
35min
Sicilian prawn salad
40 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Linguine with salmon and herbs
25min