Dispositivos e acessórios
Prawn salad with avocado dressing
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Avocado dressing
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds6 sprigs
-
garlic clove1
-
avocado flesh only1
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
avocado oil3 tsp
-
lemon juice60 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Prawn salad
-
water500 g
-
frozen edamame beans150 - 200 g
-
raw prawns peeled and deveined500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice1 tbsp
-
Tabasco® sauce to taste (optional)½ tsp
-
baby cos lettuce cut into quarters lengthways2
-
Lebanese cucumbers peeled into ribbons2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1884 mg
Proteína
33.5 g
Energia
1809.5 kJ /
431 kcal
Gordura
25 g
Fibra
11.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Garlic prawns
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Layered lamb curry
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min