Dispositivos e acessórios
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Preparação 5min
Total 25min
4 porcje
Ingredientes
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porcję
Sódio
655 mg
Proteína
14 g
Energia
642.7 kJ /
153.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
KUCHNIA KASZUBSKA
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Kokilki jajeczne z salsą z awokado i wędzonego łososia
30min
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2h 30min
Zielona shakshuka na Varomie
30min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1h 55min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40min
Frittata Caprese
30min
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20min
Omlet z jarmużem
35min
Makaron z cukinii z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
25min
Mini pizze na brokułowych spodach
40min
Frittata z resztkami warzyw
35min
Omlet grecki
35min