Versões compatíveis
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hoisin Pulled Pork
- ½ oz olive oil
- 5 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 28 oz boneless pork shoulder, in one piece
- 1 ½ oz tomato purée (concentrated)
-
1
chicken stock cube, crumbled
ou 1 heaping tsp chicken stock paste - 20 oz water
- 7 ½ oz hoisin sauce, divided
- 1 ½ oz dark brown sugar
- 1 tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
Sesame Ginger Slaw
- 1 green onion, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 10 oz white cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz vegetable oil
- ½ oz sesame oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp grated ginger
- 1 heaping tsp soy sauce
To Serve
- 6 burger buns, brioche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2789 kJ / 666.6 kcal
- Proteína
- 30.1 g
- Hidratos de carbono
- 54.2 g
- Gordura
- 36.7 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 1123.2 mg
Receitas alternativas
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 min.
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Texas Caviar
15min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2sa 25 dk
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min.
Holiday Brisket
6h 55 min
Kung Pao Chicken
1h 5 min.
Marry Me Chicken
40 Min