![Colcannon with Sausages and Guinness Gravy Colcannon with Sausages and Guinness Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81E7DD7A-A664-42B1-A237-9673D2220987/Derivates/2401CDB1-4566-4488-8DB1-A5EFAF91BAAD.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
ou 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1774 kJ / 424 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 26 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beer Cheese
15min
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Green Bean Casserole
1ч. 30 мин.
Gravy
1h 15min
Meatloaf
1h 20min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Basque Chicken
1ч. 10 мин.
Thanksgiving Gravy
20min