Dispositivos e acessórios
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
aged sharp cheddar cheese cubed (1 in.)6 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
vegetable broth32 oz
-
broccoli florets in pieces (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
bread, toasted to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773 mg
Proteína
11 g
Energia
1284 kJ /
307 kcal
Gordura
23 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cream of Asparagus Soup
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Grisons Barley Soup
55min
Roasted Potato Salad
1h
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min