Dispositivos e acessórios
Cream of Asparagus Soup
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
asparagus woody ends removed, cut into pieces (1 in.)6 - 8 oz
-
salted butter2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
skim milk25 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
862 kJ /
206 kcal
Gordura
13 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Minestrone
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Leek and Potato Soup
40min
Carrot Ginger Soup
20min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min