Dispositivos e acessórios
Vegetable Soup
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
367 kJ /
88 kcal
Gordura
2 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Minestrone
45min
Banana Bread
1h 50min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Mashed Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Leek and Potato Soup
40min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Cauliflower Gratin
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min