Versões compatíveis
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 70 g maple syrup
- 20 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 4 garlic cloves
- 4 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 2 Tbsp lime juice
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, skin on, bone in (see tip)
Mash
- 350 g carrots, sliced (2-3 cm) (see tip)
- 350 g swede, cut in pieces (3-4 cm)
- water, to cover
- 25 g unsalted butter, diced
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3109 kJ / 745 kcal
- Proteína
- 46.5 g
- Hidratos de carbono
- 27.8 g
- Gordura
- 45.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min