Dispositivos e acessórios
Beef Teriyaki with Rice
Preparação 15min
Total 1h 50min
2 portions
Ingredientes
Marinated Beef
-
honey2 tsp
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
garlic clove1
-
sake30 g
-
lime juice20 g
-
water20 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chilli deseeded, to taste½ - 1
-
beef cut in slices (1 mm)200 g
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
180 g sushi riceshort grain rice180 g
Beef Teriyaki
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas250 g
-
water20 g
-
spring onions sliced (3 mm)8
-
fine sea salt to taste
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
3574 kJ /
853 kcal
Gordura
23 g
Fibra
9.6 g
Hidratos de carbono
107 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Special Un-Fried Rice
45min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Kung Pao Prawns
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Shrimp Yakisoba
35min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Cashew Chicken
45min
Honeyed Chicken
25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h