Dispositivos e acessórios
Thai red curry paste
Preparação 10min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
water to cover
-
dried red chillies deseeded if preferred5
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves10
-
makrut lime leaves3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)3 stalks
-
fresh coriander (roots, stalks and leaves)5 sprigs
-
eschalots2
-
fish sauce70 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
peanut oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
10221.3 mg
Proteína
20.7 g
Energia
2709.5 kJ /
647.6 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
17.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
101.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Dukkah
25 Min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai red curry paste
15 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Thai green curry paste
10 Min
Peri peri spice mix
5 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Tandoori paste
5 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Goan prawn curry
25 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min