Dispositivos e acessórios
Barbecue onions (500 g)
Preparação 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
619.8 mg
Proteína
6.2 g
Energia
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Gordura
40.8 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Onions
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli crunch (TM6)
30min
Bacon with chicken strips
15min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Herbed lavosh
55min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min