Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 89 avaliações
Preparação 5min
Total 15min
2 porcje

Ingredientes

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Sódio 120.3 mg
Proteína 24.1 g
Energia 1006.8 kJ / 240.7 kcal
Gordura 15.3 g
Fibra 0.1 g
Gordura saturada 2.1 g
Hidratos de carbono 0.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...