Dispositivos e acessórios
Yu wan tang (fish ball soup)
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
6910.3 mg
Proteína
80.9 g
Energia
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mock Fin Soup
35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
XO sauce
1h 50min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Aglio olio e peperoncino
35min
Sambal Petai Prawns
20min
Fried Beehoon
20min