Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water, plus extra for iced water
  • 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Nutrição
por 4 portions
Energia
1826.2 kJ / 434.8 kcal
Proteína
80.9 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gordura
9.9 g
Gordura saturada
2.8 g
Fibra
2.6 g
Sódio
6910.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas