
Dispositivos e acessórios
Yu wan tang (fish ball soup)
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Nutrição por 4 portions
Energia
434.8 kcal /
1826.2 kJ
Proteína
80.9 g
Gordura
9.9 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
2.8 g
Sódio
6910.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia