Dispositivos e acessórios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Preparação 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
224 mg
Proteína
2 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Mantou buns
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Homemade Soy Milk
35min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Pandan Kaya
55min