Dispositivos e acessórios
Traditional Mooncake
Preparação 1h
Total 2h 15min
24 piece
Ingredientes
Crust
-
peanut oil or any vegetable oil80 g
-
golden syrup lyle's180 g
-
alkaline water approx. 3 g (see tips)1 tsp
-
cake flour or top flour, sifted320 g
Filling
-
2 tbsp sesame oilrice wine or rose wine2 dashes
-
salted egg yolks24 pieces
-
red bean paste or lotus seed paste filling600 g
-
cake flour for dustingdash
-
egg yolk1 piece
-
water½ tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
37.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
936.1 kJ /
223.7 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min